צלי תפוא גזר שום ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך 600 גרם תפו״א מקולפים מזני גורמה לטבעות של 1 וחצי ס״מ לחתוך 4 גזרים מקולפים עם סכין זיגזג לטבעות באלכסון בעובי חצי ס״מ,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים 5 שיני שום סולו חתוכים לארבע(אפשר 20 שיני שום רגיל)כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף פפריקה 1/4 כוס סילן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף את תפו״א והגזר לערבב לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף מים עד גובה הירקות להרתיח,
לבשל על אש קטנה שעה וחצי(אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מים) ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>