תבשיל קולרבי ושעועית ירוקה טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים במשך 6 דקות 300 גרם שעועית ירוקה טרייה חתוכה באורך 5 ס״מ(ואו שעועית קפואה)לסנן,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
לחתוך 2 קולורבי בינוניים למקלונים(ציפס)בעובי חצי ס״מ על חצי ס״מ באורך הקולורבי,
להכניס לתערובת לערבב לאדות 5 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הקולורבי,
להוסיף את השעועית החלוטה לערבב,
לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>