תבשיל גזר ושעועית ירוקה עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 גזרים לחתוך לחתיכות באורך 5 ס״מ וכל חתיכה לאורך(לרבעים),
להרתיח לבשל על אש קטנה עד רכות לסנן,
לקחת 300 גרם שעועית ירוקה טרייה לחתוך קצוות לחתוך לחתיכות באורך 5 ס״מ(אפשר שעועית קפואה),
לחלוט במים רותחים 6 דקות לסנן,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת תימין כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להכניס את הגזרים לערבב לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לערבב להרתיח ולבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את השעועית לערבב לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>