מרק דלורית וגזר פיקנטי בתוספת עדשים כתומות וגריסי פנינה מבית סבתה לולה טבעוני:
לקרמל 4 בצלים להוסיף,
כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 שום סולו חתוכים לחצאי טבעות דקות(אפשר 8 שיני שום רגיל)חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגל לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף,
4 גזרים בקוביות קטנות(חצי ס״מ)דלורית בינונית מקולפת נקייה מגרעינים חתוכה לקוביות של 1 ס״מ לערבב לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף ליטר מים לבשל עד חצי רכות הגזר והדלורית,
להוסיף כוס גריסי פנינה וכוס עדשים כתומות ו2 ורבע ליטר מים להרתיח,
לבשל על אש קטנה עד רכות הירקות וגריסי הפנינה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>