דלעת יפנית ממולאת עם אורז בסמטי בתוספת חמוציות צנוברים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להכין את האורז:
להכין כוס וחצי אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו),
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)4 בצלים מקורמלים 100 גרם צנוברים קלויים חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה מעט שבבי צילי יבש גרוס לערבב,
להוסיף 100 גרם חמוציות לערבב להכניס למיקרו ל6 דקות.
לקחת 2 דלויים יפניים להוריד 1 וחצי ס״מ מהראש לנקות מגרעינים,
למרוח מעט שמן זית לפזר מעל(גם על המכסה)מעט אבקת תימין ומעט פלפל שחור גרוס,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד רכות והזהבה יפה(אם יש נוזלים בדלויים לשפוך אותם),
למלא בדלויים את תערובת האורז לסגור עם המכסה,
להחזיר לתנור לאפות רבע שעה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>