סלק ממולא באורז סלק ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 8 סלקים בינוניים בגודל אגרוף גדול להוריד את הראש(הצד של העלים)להוריד 1 ס״מ לכיוון השורש ליצירת בסיס לעמידה,
לבשל עד רכות(בדיקה עם קיסם)לסנן ולצנן,
להוריד את הקליפה בחיכוך עם היד (יורד בקלות),
לקדוח חור עם מקדח ממולאים במידה הגדולה עד חצי ס״מ מהתחתית,
(לשמור את הסלק שיוצא בקידוח לקצוץ עם סכין דקדק),
להכין כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו)
להוסיף 5 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
להוסיף את הסלק הקצוץ לערבב להכניס למיקרו ל6 דקות,
למלא בסלקים(את שארית האורז לאכול בנפרד),
להכין רוטב בסוטאג:2 בצלים מקורמלים 4 כפות מיץ לימון כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס כוס וחצי מים להרתיח,
להוסיף את הסלקים הממולאים לבשל על אש קטנה חצי שעה מדי פעם לזלף מעל מהרוטב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>