תבשיל שעועית הולנדית(רחבה)פקנטית עם מקלוני קולרבי ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 400 גרם שעועית הולנדית רחבה להוריד קצוות לחתוך לחתיכות של 3-4 ס״מ לחלוט במים רותחים 6 דקות לסנן,
לקחת 2 קולרבי גדולים לקלף לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ עם סכין זיגזג ולמקלות בעובי חצי ס״מ(כמו ציפס) לחלוט במים רותחים 10 דקות,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)ר
שליש כפית כורכום שליש כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי גרוס יבש חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הקולורבי לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף את השעועית לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>