פלפלים שושקה ממולאים אורז בסמטי עם תבשיל פיקנטי שעועית צהובה תירס ואפונה בתוספת בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת מ״ס פלפלים שושקה(כמה שנכנסים בתבנית שנכנסת לתנור(ראש לזנב)לא התבנית של התנור))
להכין את המילוי:להכין כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו),
להכין את תבשיל הירקות:
לחלוט 3 כוסות שעועית צהובה קפואה במשך 6 דקות,
לחלוט 2 כוסות גרגירי תירס קפוא במשך 6 דקות,
לחלוט 2 כוסות אפונה עדינה קפואה במשך 4 דקות,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית אבקת זעתר חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הירקות לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות.
להוסיף את האורז לערבב לבשל על אש קטנה 8 דקות.
להשכיב כל פלפל לחתוך את הרבע העליון לנקות מגרעינים(ליצור סירה),
את החתיכות מהחיתוך ועוד 2 פלפלים לרסק במעבד מזון,
לרוטב:להכניס לסוטאג את הפלפלים המרוסקים להוסיף כפית
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לבשל 3 דקות לפתיחת טעמים להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
למלא את הפלפלים לסדר בתבנית(ראש לזנב נכנסים יותר),
לכסות בנייר כסף,
להכניס לתנור חם טורבו ב200 מעלות לאפות 30 דקות להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>