תפוא פיקנטי בטעם חמין ללא חמין בבישול ארוך טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 5 בצלים להוסיף:
3 כפות סילן 3 כפות פפריקה כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס כף מלח הימלייה,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים להעביר לסיר בישול איטי(6 וחצי ליטר),
למלא 2 וחצי ק״ג מיני תפו״א מקולפים וצרור קליפות בצל יבשות קשור,
למלא מים רותחים עד גובה תפו״א,
להפעיל על חום גבוה עד רתיחה של שעתיים להוריד לחום נמוך,
לבשל במשך לילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>