אורז בסמטי עם פולי סויה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות כוס פולי סויה יבשים עם מים ל12 שעות לשטוף ולסנן,
להכניס לסיר עם מים חדשים וחצי כפית סודה לשתייה לבשל עד רכות,
(רכות שפולי הסויה נמעכים בין שתי אצבעות),
לבשל כוס אורז בסמטי,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את פולי הסוייה לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את האורז בסמטי המבושל לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>