מאפה תפוא ובטטות בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן:
לקלף 6 תפו״א בינוניים,
לקלף 6 מיני בטטות בינוניות בצורת תפו״א,
להכניס לקערת ערבוב לזלף 4 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל מעט תימין מעט קינמון ומעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>