ציפס דלורית בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 דלוריות לקלף להוציא גרעינים לחתוך לקוביות של 2 ס״מ,
לבשל עם כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית אבקת תימין וחצי כפית פלפל שחור גרוס עד רכות לסנן,
לחמם שמן עמוק לטגן עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>