אדממה(פולי סויה)לנשנוש טבעי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות כוס פולי סויה יבשים עם מים ל12 שעות לשטוף ולסנן,
להכניס לסיר עם מים חדשים וחצי כפית סודה לשתייה לבשל עד רכות,
(רכות שפולי הסויה נמעכים בין שתי אצבעות),
(בזמן הבישול נוצר קצף יש לכפות אותו(עם כף)לכיריים נקיות גולש מהר),
לסנן להגיש לנשנוש עם מלח גס ובתאבון.
(מתאים להוספה לתבשילים מאפים מרקים וסלטים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>