אורז בסמטי עם טבעות זוקיני מזוגזגות ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להכין כוס אורז בסמטי:
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
לקחת 6 קשואי זוקיני ירוק קטנים(בגודל מלפפון גדול)לקלף עם קולפן פסים ולחתוך לטבעות של חצי ס״מ עם סכין זיגזג,
להוסיף לסוטאג לערבב לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיך כוס מים לבשל על אש קטנה עד התחלת ריכוך.
להוסיף את האורז לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>