גיגיק/צזיקי והפעם עם טחינה טבעוני ללא גלוטן:
להכין טחינה:כוס טחינה גולמית כוס מים קרים לימון מלח הימלייה שום לפי הטעם לערבב למשחה חלקה,
לחתוך 5 מלפפונים לקוביות קטנות מאוד(חצי ס״מ) לקצוץ דקדק כוס שמיר להוסיף לטחינה,
לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>