סלט גזרים חי בארבעה צבעים עם צימוקים בניחוח ווניל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת חבילת גזרים צבעונית ב4 צבעים(2 מכל צבע)לקלף,
לחתוך במעבד מזון עם סכין גוליאנים(או ידנית)להכניס לקערת ערבוב,
(אם אין לרסק על פומפייה גסה),
להוסיף 100 גרם צימוקים לערבב,
להוסיף 5 כפות מיץ לימון ו2 כפות אבקת סוכר דמררה(אפשר רגיל)לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>