קינואה עם אפונה גזר ובצל מקורמל בניחוח נענע טבעוני ללא גלוטן

קינואה עם אפונה גזר ובצל מקורמל בניחוח נענע טבעוני ללא גלוטן:
לבשל כוס קינואה,
להכניס לסוטאג 5 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת נענע חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף קופסאת גזר ואפונה(את הנוזלים לשמור),
לערבב ולאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מנוזלי הקופסה לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הקינואה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

מתכון קינואה עם אפונה וגזר

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה