פסטה פיקנטית עם גזר שעועית שחורה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 3/4 כוס שעועית שחורה ל12 שעות לסנן ולבשל עם מים חדשים עד רכות,
לבשל חבילת פסטה ללא גלוטן לסנן,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)רבע כפית אבקת תימין חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף 4 גזרים חתוכים לטבעות מזוגזגות דקות לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה עד רכות,
להוסיף את השעועית לערבב לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>