לחוח 100% כוסמת בניחוח זעתר ואורגנו טבעוני ללא גלוטן כשר לפסח

לחוח 100% כוסמת בניחוח זעתר ואורגנו טבעוני ללא גלוטן כשר לפסח:
להשרות 800 ג"ר כוסמת ירוקה (לא קלויה )במים ל8 שעות לשטוף, להכניס למעבד מזון עם 3 וחצי כוסות מים לטחון לבלילה דקה,
(יוצא במרקם של יוגורט)(אפשר בבלדר חזק),
להעביר לקערת זכוכית גדולה(תופח),
לכסות בצלחת להשאיר 24 שעות על השיש עד קבלת בועות בחלק העליון,
(רואים מצידי הקערה נוצר מהשמרים הטבעיים שקיימים באוויר החופשי),
אם הבועות מופיעות לפני אז הבצק מוכן (על הצלחת בחלק הפנימי תיוצר לחות),
להוסיף לבצק כף אבקת זעתר וכף אבקת אבקת אורגנו יבשים כף וחצי מלח הימלייה לערבב,
לקחת מחבת משומנת עם תרסיס שמן לחמם להוסיף מצקת וחצי מהתערובת לטגן עד שנוצרות בועות בחלק העליון וכשהוא מתייבש לנייר סופג ובתאבון.
(יוצאים 13 לחוחים בקוטר 22)(בצק מחמצת מכוסמת)(הריח של השמרים הטבעיים שנוצרו בזמן התסיסה והתבלינים שיגע את השכנים תהליך דומה ללחם מחמצת)פיתוח שלי של מתכון לחם כוסמת שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות.

 

לחוח כוסמת בניחוח זעתר ואורגנו

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ