עוגיות(עבאדי מקלות)בניחוח עשבי תיבול כשר לפסח:
לערבב בקערה כוס וחצי קמח מצה וכוס קמח תפו“א שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה כפית מלח הימלייה כף אבקת אורגנו כף אבקת זעתר(לא תבלין זעתר של ביגלה)5 כפות שומשום קלוי לערבב,
להוסיף 2 ביצים 43 כוס שמן חצי כוס מים לערבב לבצק אחיד,
לתת לנוח חצי שעה במקרר,
להניח על נייר אפייה על קרש חיתוך להניח מעל עוד נייר אפייה,
להשטיח למלבן 30 על 25 גובה 1 ס“מ,
לחתוך עם סכין פיצה לרצועות של 1 ס"מ לאורך ולשני חלקים לרוחב,
להניח את נייר אפייה(עם הבצק החתוך)בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 180 לאפות כ25 דקות עד הזהבה יפה,
לקרר קירור מלא לעבור עם סכין פיצה על החריצים להפרדה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה וחזרת ואו מה שאוהבים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>