שקשוקה ברוטב בצלים ופלפלים פיקנטית צמחונית ללא גלוטן:
להכין רוטב בצלים ופלפלים:
לקרמל 8 בצלים גדולים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 10 פלפלים בצבעים בקוביות קטנות לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הפלפלים,
לקחת חצי מהרוטב(את חצי הרוטב השנית אפשר להקפיא),
להכניס למחבת,
להוסיף 6 ביצים לבשל עד מידת קשיות הביצים כרצונכם ובתאבון.
(הבישול עם מכסה סגור)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>