תבשיל פיקנטי תפוא פלפלים וזוקיני עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 1 ק״ג תפו״א בקוביות של 3 ס״מ עם כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית מלח הימלייה לסנן,
להכין תבשיל פיקנטי פלפלים וזוקיני עם בצל מקורמל:
לקרמל 4 בצלים גדולים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית אבקת אורגנו חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 3 פלפלים בקוביות קטנות לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף 2 זוקיני גדולים ברבעי טבעות דקות לבשל עד רכות,
להוסיף את תפו״א לערבב לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>