תפוא קונפי(בישול איטי)בשמן שסונן מבצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לסנן את השמן והנוזלים לאחר הכנת בצל מקורמל להכניס לסיר,
להכניס לנוזל תפו״א קטנים מקולפים,
להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל שעתיים עד קבלת צבע
קרמל(מהסוכרים של הבצל)להוציא ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>