ציזיקי/ גיגיק משודרג עם שמיר ושום סולו קונפי צמחוני ללא גלוטן:
להכין שום סולו קונפי(מתכון אצלי בבלוג),
לקחת 5 שיני שום סולו קונפי לקצוץ דקדקדק(אפשר 20 שיני שום רגילות קונפי),
לקחת 8 מלפפונים ירוקים לחתוך לקוביות של חצי ס״מ להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף את השום 3/4 כוס שמיר קצוץ דקדק שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב,
להוסיף שמנת חמוצה 27% ו2 יוגורט 3% לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב לקשט עם שמיר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>