פסטה מעורבת פיקנטית עם טבעות קישוא מזוגזגות ובצל מקורמל בניחוח תימין טבעוני:
לבשל פסטה בשני סוגים לסנן(2 חצאי חבילות-400 גרם),
לקחת 6 קישואים קטנים לקלף עם קולפן פסים(גוליאנים) לחתוך לטבעות של חצי ס״מ עם סכין זיגזג,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית אבקת תימין מעט שבבי צילי יבש גרוס לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף את טבעות הקישואים לערבב,
לאדות בתערובת 4 דקות להוסיף כוס מים,
לבשל על אש קטנה עד התחלת רכות הקישואים,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>