נזיד קוביות תפוא פיקנטי עם בצל מקורמל וזיתים בניחוח אורגנו טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 ק״ג תפוא בקוביות בינוניות עם מעט מלח הימלייה עד רכות לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת אורגנו מעט שבבי צילי יבש גרוס לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף כוס וחצי טבעות זיתים,
לערבב לאדות בתערובת 4 דקות להוסיף כוס מים,
לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את תפו״א לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>