סלט חצילים(על ״האש״ על מלח גס)פיקנטי עם טחינה לבנה בניחוח נענע טבעוני ללא גלוטן:
להניח 3 חצילים בלאדי על נייר אפייה על 3 ערימות מלח גס בקוטר 1 ס״מ גדול מהחציל בעובי 1 ס״מ בתבנית אפייה,
לנקב על החלק העליון של החצילים כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות עד רכות החציל וחריחת הקליפות,
לחתוך לחצי להוציא את ליבת החצילים לנקות משחלות גרעינים אם יש לסנן נוזלים,
לקצוץ עם עם סכין עץ (מונע השחרה)להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 כפות עלי נענע קצוצים דקדק שליש כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית סחוג(כמה שאוהבים)מלח הימליייה לפי הטעם לערבב,
להוסיף כוס טחינה לבנה(עשוייה עם קרח)לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>