מיני מיני בצלצלים(ירוקים)מקורמלים בתנור טבעוני ללא גלוטן:
לאחר גמר גידול בצל ירוק באדניות נשארו המיני מיני בצלצלים,
לערבב בקערת ערבוב 2 כפות סילן 6 כפות שמן זית 2 כפות סויה 2 כפות סוכר דמררה,
לנקות לקלף להוריד שורשים לחצות לחצי,
להכניס לקערה את חצאי הבצלצלים לערבב לציפוי מלא,
להניח עם החלק החתוך על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד רכות והזהבה יפה,
להפוך בתבנית לאפות עוד 10 דקות ובתאבון.
(מתאים לנשנוש ולתוספת לפסטה אורז בוגול תפו״א קטניות וטופ על מאפים(פיצות מלווח פוקצה))
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>