פסטה בתיבול קקאו סוכר וקינמון לנכדים מבית סבתא אסתר טבעוני:
לערבב בקערה קטנה כף אבקת קקאו כפית אבקת קינמון 6 כפות אבקת סוכר דמררה,
לבשל חבילת פסטה לסנן להעביר לקערת ערבוב,
לפזר מעל ולערבב את תערובת התבלינים ובתאבון.
(מאכל(מזכרת)מבית סבתא שהנכדים אוהבים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>