תפוא מעוכים קריספי עם מלח גס ושומשום קלוי בניחוח ביגלה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 15 תפו״א בינוניים קטנים לבשל בקליפה עם מלח עד רכות לסנן,
לצנן להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לקחת כוס לתת מכה על כל תפו״א למעיכה קלה,
למרוח מעט שמן זית לפזר מעט מלח הימלייה גס לפזר מעל שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה(כ40 דקות) ובתאבון.
(השומשום הקלוי נותן טעם המזכיר ביגלה ירושלמי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>