כרובית שלמה אפוייה בתנור עם רוטב מיוחד ובציפוי שומשום בצבעים טבעוני ללא גלוטן

כרובית שלמה אפוייה בתנור עם רוטב מיוחד ובציפוי שומשום בצבעים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת כרובית בינונית טרייה להוריד עלים לישר את הגבעול מלמטה ולקדוח בגבעול עם מקדח ממולאים כ3 ס״מ במרכז חור(לריכוך מהיר),
להכניס לסיר עם מים ומעט מלח הימלייה לבשל מתחילת רתיחה 15 דקות לסנן ולצנן,
להכין רוטב לציפוי:להכניס לקערית ערבוב 2 כפות דבש כף חרדל דיז‘ון גרגירים 2 כפות סויה כף שמן זית לערבב לתערובת אחידה,
להניח את הכרובית על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח את הרוטב כולו לקשט עם שומשום קלוי על שני רבעים ושומשום שחור על שני רבעים,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה כחצי שעה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ