באבא גנוש(חציל על מצע מלח גס)משודרג עם פסטוקים קלויים מומלחים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 7 חצילים בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור משטח של מלח גס בעובי 1 ס״מ קצת קטן מגודל התבנית,
להניח על המלח את חצילים לנקב בחלק העליון כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף חצי כוס פיטרוזיליה קצוצה דקדק 4 כפות מיץ לימון 2 כפות שום כתוש מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 80 גרם פסטוקים מומלחים קלות וקלויים גרוסים גס(להשאיר כמה פיסטוקים שלמים לקישוט) לערבב,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>