ארטיקים תות ביתיים בסגנון "לה פרוטה״ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 650 גרם תותים קפואים להכניס למעבד מזון להוסיף 300 גרם קרם קוקוס 22% שומן כפית תמצית ווניל טהור 3 כפות סילן טבעי ללא תוספת סוכר כף וחצי אבקת סוכר דמררה,
לרסק למחית אחידה,
למלא עם משפך את תבניות הארטיקים לתת מכה קלה על השיש לדחיסת התערובת להוסיף את המקלות,
להכניס למקפיא לפחות 24 שעות לחלוץ את הארטיקים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>