לבבות דקל עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 קופסאות של לבבות דקל חתוכים לסנן,
לחתוך כל טבעת ל4,
להכניס למחבת עמוקה כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית פלפל שחור גרוס 4 בצלים מקורמלים,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את רבעי טבעות לבבות הדקל לערבב ולטגן בתערובת 6 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לערבב ולבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>