איטריות פוזילי(ביסלי)מטוגנות עם בצל מקורמל פיקנטי טבעוני:
לטגן במחבת עמוקה חבילת פסטה עם 4 כפות שמן עד הזהבה יפה להוריד מהמחבת,
להרתיח סיר מים עם כפית מלח הימלייה להוסיף את הפסטה לבשל עד רכות לסנן,
להכניס לסוטג כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה מעט שבבי צילי יבש גרס 6 בצלים מקורמלים,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>