לסלט:
זיתים ירוקים ללא גלעין
עגבניות שרי חתוכות לחצי
ממלפפונים חתוכים
עלי רוקט שטופים
נבטי אלפלפא
חסה שטופה היטב וחתוכה
לקרוטונים:
כל לחם שיש לכם
שמן זית
שום כתוש
לרוטב:
שמן זית
לימון סחוט
מעט זעתר – לא חובה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מתחילים עם הקרוטונים
מערבבים בקערית כשליש כוס שמן זית עם כפית שום כתוש
מורחים על הלחם וצילים אותו עד להשחמה על מחבת טפלון
מוצאים, מקררים ואז חותכים לקוביות
שמים בקערת ערבוב את הירקות
את החסה מנערים משאריות המים ומוסיפים לקערה
מערבבים את חומרי הרוטב
כמות לפי הטעם ומוסיפים על הסלט עם הקרוטונים לפני ההגשה
בתיאבון
למתכוני השף הפשוט קובי פרידמן לחצו כאן >>>