מצרכים:
3 מנגו יפים, בינוניים ומעט רכים
3 כפיות סוכר
פחית חלב מרוכז
2 שמנת להקצפה
אופן ההכנה:
להוציא את בשר המנגו למעבד מזון
לטחון היטב
להעביר למחבת עם 3 כפיות סוכר ולבשל כ 5 דקות
להניח בצד לקירור מלא
להקציף את הקצפת במיקסר
להוסיף את החלב המרוכז
להוסיף את המנגו הקר
לערבב היטב
בשלב זה תוכלו להעביר למכונת גלידה אם יש לכם
אם לא העבירו לכלי ושימו במקפיא למספר שעות
תיהנו
למתכוני השף הפשוט קובי פרידמן לחצו כאן >>>