קלחי תירס צהוב במנות אישיות צרובים ומקורמלים ברוטב אסיאתי פיקנטי צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 5 קלחי תירס צהוב מהזן המתוק מתוק לחתוך כל קלח ל3 חלקים,
להרתיח סיר מים גדול(ללא מלח= מקשה את התירס),
להכניס את הקלחים להרתיח בשנית לבשל 5 דקות לסנן,
להמיס במחבת ווק 50 גרם חמאה 3 כפות רוטב צילי מתוק 3 כפות סויה 3 כפות שמן זית 2 כפות סילן כף גדולה שום כתוש להרתיח,
להכניס את קלחי התירס להקפיץ לקרמל ולטגן עד הזהבה יפה להמליח במלח הימלייה ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>