סלט חצילים על האש עם גמבה על האש בתחמיץ ערמונים וקשיו טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים (קלים ומבריקים ללא גרעינים וטריים),
להניח על נייר אפייה חמש ערמות מלח גס בגודל חציל שוכב בעובי 1 ס״מ(יוצר תנור בתוך תנור),
להניח על הערמות את החצילים לנקב עם קיסם כמה חורים למעלה,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריכת הקליפות לצנן,
לחתוך לחצי להוציא את ליבת החציץ אם יש שחלות גרעינים להוציא אותם לנקז מנוזלים,
לקצוץ עם סכין עץ(מונע השחרה) להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 4 כפות מיץ לימון חצי כפית מלח הימלייה חצי פלפל שחור גרוס כף שום כתוש לערבב,
להוסיף פלפל על האש בתחמיץ חתוך לקוביות קטנות חבילת ערמונים בוואקום קצוצה דק 75 גרם קשיו קלוי על מחבת יבשה קצוץ דק לערבב,
להכניס לשעתיים למקרר לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>