תבשיל ירקות קישואים בשני צבעים גזר בטטה ובצל מקורמל בניחוח כורכום טבעוני ללא גלוטן:
להכניס לסוטאג כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית כורכום רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 5 בצלים מקורמלים,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 גזרים מגורדים לגוליאנים לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 4 מיני בטטות חתוכות לטבעות בעובי 1 ס״מ עם סכין זיגזג 2 קישואים דקים מקולפים עם קולפן פסים חתוכים לטבעות בעובי 1 ס״מ עם סכין זיגזג קושוא זוקיני מקולף עם קולפן פסים חתוך לחצאי טבעות בעובי 1 ס״מ לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס ורבע מים לבשל על אש קטנה עד רכות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>