גחנון מטורטיות עם ביצים חומות ורסק פיקנטי:
להכין רסק:לקחת 4 עגבניות גדולות לקלף להוציא את חלקי הגבעול,
להכניס חתוך למעבד מזון,
להוסיף 4 כפות שמן זית חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס לרסק לתערובת גרגירית,
להוסיף סחוג ואו צילי כמה שאוהבים.
לקחת סיר גחנון בינוני להניח בתחתית פיתה לצפות את הסיר מבפנים על הפיתה עם נייר אפייה,
לקחת 2 חבילות טורטיות(16 יחידות ביחדֿ)בקוטר 25 ס״מ לחתוך בצדדים פס בעובי 2 ס״מ(ליצירת מעין מלבן),
להמיס בקערית 100 גרם חמאה עם 5 כפות סילן,
להניח על קרש חיתוך 2 טורטיות אחת ליד השנייה לאורך עם חפיפה של 3 ס״מ(נוצר מלבן ארוך),
למרוח עם מברשת שכבה דקה מהחמאה סילן,
לגלגל לגליל להניח על נייר האפייה בסיר(4 גלילים גחנונים)לשנות כיוון ולהניח עוד 4 גלילים(גחנונים),
להניח מעל נייר אפייה להניח על הנייר 6 ביצים לסגור את המכסה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות שעה,
להוריד ל90 מעלות(תוכנית רגילה)לאפות לילה שלם ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>