אבקת תרד לתיבול ארומה וצבע טבעית ללא חומרים מוספים מיובשת במכונת יבוש ביתית:
לקחת 2 חבילות תרד לקצוץ גס להעביר למכונת יבוש ליבש יבוש מושלם(אפשר גם בשמש לוקח כמה ימים),
להעביר למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול תבשילים מאפים מרקים ובמקומות שרוצים תיבול ללא חתיכות-יוצאים 35 גרם אבקה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>