אבקת עלי מרווה לתיבול מיובשת במכונת יבוש ביתית טבעית וטבעונית ללא גלוטן:
לקחת כמה ענפי מרווה אני קטפתי באדנית שלי ליבש במכונת יבוש ביתית(אפשר בשמש לוקח כמה ימים),
להפריד את העלים מהגבעולים להכניס למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתבשילים מרקים מאפים סלטים רטבים ולחליטת תה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>