ריבת פובידל - ריבת שזיפי שגיב של סבתא לולה ואימא רוזה משודרגת לראש השנה

ריבת פובידל-ריבת שזיפי שגיב של סבתה לולה ואימא רוזה משודרגת לראש השנה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 וחצי ק״ג שזיפי שגיב(מאורכים)לגלען ולחתוך לארבע(להוציא שיזיפים לא יפים ולאחר גלעון נשארו 2 ק״ג ו300 גרם,
להכניס לסיר עם תחתית עבה להוסיף 460 גרם סוכר דמררה(200 גרם ל1 ק״ג)מיץ מלימון 1 כף תמצית ווניל איכותית ואת שני חצאי הלימון(יוצאו בסוף),
לבשל על אש קטנה עם ערבוב כל כמה דקות כ5 שעות לצנן,
להכניס לצנצנות ולחלק לחג ובתאבון.

 

ריבת פובידל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה