טראפלס שוקולד מריר טחינה פסטוקים(מלוחים)לראש השנה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת תבנית 18 על 22 גובה 4 ס״מ לצפות מבפנים עם נייר אפייה,
להמיס על בן מרי(קערה על סיר עם מים רותחים שלא נוגעת במים)500 גרם שוקולד מריר 70%(אפשר 60%),
לכבות את האש,
להוסיף 2 וחצי כוסות טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 75 גרם פיסטוקים מקולפים קלויים עם מלח לערבב,
להכניס לפריזר לחצי שעה לפזר מעל 25 גרם פסטוקים,
להכניס למקרר ל12 שעות ואו עש שקופא,
לחלץ החוצה לחתוך עם סכין חד לקוביות בגודל הרצוי ובתאבון.
(אכסון לאחר החיתוך(אם נשאר)בפריזר יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>