חמין עשיר של קיץ למתגעגעים צמחוני ללא גלוטן:
להשרות כוס ורבע תערובת שעועית בשלושה צבעים עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,
להשרות כוס ורבע חומוס עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,
לקרמל 5 בצלים להוסיף כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה 5 כפות סילן,
לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להכניס את התערובת לסיר בישול איטי חשמלי(6 וחצי ליטר),
להניח מעל 1 וחצי ק״ג תפו״א מיני מזן גורמה מקולפים,
להניח מעל כוס אורז בסמטי בשקית קוקי מחוררת לכניסת הרוטב,
להניח מעל כוס חיטה בשקית קוקי מחוררת לכניסת הרוטב,
להניח מעל את החומוס בשקית קוקי מחוררת לכניסת הרוטב,
להניח מעל את השעועית בשקית קוקי מחוררת לכניסת הרוטב,
להניח מעל 4 ביצים(או יותר)קשות עם הקליפה,
למלא במים רותחים לכיסוי השקיות להפעיל על חום גבוה,
לאחר רתיחה של שעה להעביר לחום נמוך למשך לילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>