גלידת יוגורט סומק בנגיעות דבש ווניל צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 600 גר’ יוגורט 10% שומן=4 קופסאות(אפשר פחות שומן פחות טעים)להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 8 כפות טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 8 כפות דבש כפית וחצי תמצית ווניל 4 כפות אבקת סומק טהור(הכנה עצמית מקטיף),
לערבב לתערובת אחידה לבדוק מתיקות אם חסרה מתיקות להוסיף כף דבש אם חסרה חמיצות להוסיף חצי כף סומק,
לקחת קופסת פלסטיק 18 על 14 גובה 7,
להכניס את התערובת לישר לפזר מעל פיסטוק מסוכרר(מתכון אצלי בבלוג),
להכניס לפריזר לכמה שעות להקפאה ליצור כדורים עם ידית לכדורי גלידה ובתאבון.
(אם נישאר לאחסן בפריזר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>