באבא גנוש משודרג בתוספת מיוחדת צמחוני ללא גלוטן

באבא גנוש(חציל בלאדי על מצע מלח גס)בתוספת מיוחדת צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 6 חצילים בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 6 ערימות של מלח גס בעובי 1 ס״מ להניח על כל ערימה חציל,
לנקב בחלק העליון של כל חציל כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס טחינה גולמית ו 2 כפות מיונז(התוספת המיוחדת)לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 3 כפות מיץ לימון כף וחצי שום כתוש חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(להגיש עם צנוברים קלויים)

 

מתכון באבא גנוש

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה