ממרח דלעת ערמונים עם טחינה ופלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 דלעות ערמונים גדולות לחצות לשניים לרוקן גרעינים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מעט שמן זית להניח בפנים ענף תימין,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה ורכות לקרר,
להוציא את ענפי התימין לרוקן את הפנים לקערת ערבוב להכין פירה דק,
להוסיף 3 כפות טחינה גולמית פלפל על האש בתחמיץ חתוך לקוביות של חצי ס״מ מעט אבקת תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>