מלח אורגנו טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת כוס דחוסה של עלי אורגנו טריים ומיובשים במכונת יבוש ואו בשמש,
לקצוץ לפירורים דקים כמעט אבקה,
לערבב בקערת ערבוב עם כוס מלח הימלייה גס,
אם רוצים מלח אורגנו יותר דק להכניס את האורבנו הקצוץ והמלח למטחנה ל3 פולסים ובתאבון.
(מלח אורגנו מעולה לתיבול של פסטות,ניוקי,ריביולי,לאנטי פסטי,לקישים,לאורז, לפשטידות,לתבשילים וכריכים).
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>